Politică de confidențialitate

Pentru utilizarea acestui site este necesar să cititi și să acceptați aceste reguli în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu aceste reguli.

Prin acordul dumneavoastră exprimat prin accesarea și utilizarea www.vshost.ro, datele dumneavoastră cu caracter personal și orice alte informații furnizate de dumneavoastra pot fi prelucrate și utilizate de VSHOST în orice activități și scopuri legate de marketing, de telecomunicații căt și în scopul realizării unui interes legitim al VSHOST, pentru constituire de baze de date și utilizarea acestora oricare ar fi ele.

VSHOST poate deține informații despre dumneavoastră, pe care ni le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract etc.). Aceste informații pot include, printre altele, numele dumneavoastră, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile noastre (de exemplu: tipul pachetului de găzduire contractat, site-ul găzduit, cât de mult cheltuiți cu serviciile noastre și informații ce rezultă în urma vizitării site-ului nostru), și orice alt fel de informație în legatură cu modul în care utilizați serviciile noastre.

VSHOST poate utiliza această informație în urmatoarele scopuri:

  • procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră
  • oferirea de servicii către dumneavoastră
  • facturarea serviciilor comandate
  • soluționarea cererilor, intrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către dumneavoastră
  • realizarea studiilor de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor VSHOST 
  • contactarea dumneavoastrș (inclusiv prin poștă, e-mail, fax sau telefon) în legatură cu oferte de produse și servicii ale VSHOST sau în legatură cu produse și servicii ale unor terțe părți atent selecționate, care credem că ar putea fi de interes pentru dumneavoastră (în afară de cazul în care ați făcut o cerere scrisă să nu fiți contactat în acest sens)
  • înregistrarea informațiilor despre dumneavoastră în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor și a altor beneficii, precum și pentru satisfacerea altor cereri sau cerințe pe care le aveți în legatură cu programele de recompensare a clienților și alte programe similare.

VSHOST nu are dreptul să distribuie aceste informații despre dumneavoastră către terțe părți.

Link-uri utile :

Politica cookies
Termenii și Condițiile Legale de livrare a Serviciilor